Meteen naar de inhoud

Bedrijfsfeesten

Winkelcentrumpromotie, Kids Events en Sinterklaasfeesten

Op zoek naar Winkelcentrum promotie en entertainment, kinderevenementen, sinterklaasfeesten en meer. U bent bij ons op het juiste adres. Verken hier uw opties!

Winkelcentrum promotie

Winkelcentrum Events heeft de kennis, passie en ervaring om van uw winkelcentrum een bruisend middelpunt van de omgeving te maken.

Door interacties en belevenissen willen wij de bestaande klanten verbinden en behouden voor uw centrum en nieuwe klanten aantrekken! Alles voor een scherpe prijs en waar mogelijk in samenwerking met de winkeliers. 

kids event

Kinder Entertainment nodig tijdens een bedrijfsfeest, schoolfeest of wijkfeest? Ons  bedrijfsonderdeel Kids Event heeft zich gespecialiseerd in passend vermaak voor kinderen.

Ons team is enthousiast en vol energie om van uw evenement of feest een geweldig succes te maken.
Boven alles staat het kind bij ons centraal waar wij met alle zorg mee om gaan!

Sinterklaasfeest op locatie

Bij ons is de organisatie van een perfect verzorgd sinterklaasfeest in goede handen. Wij hebben de afgelopen jaren al ruim honderd sinterklaasfeesten verzorgd bij grote en kleine bedrijven, op scholen of in winkelcentra. Wat hierbij belangrijk is dat de kinderen lekker bezig worden gehouden tot de Sint komt. Onze spellenparcoursen vallen altijd goed in de smaak en in combinatie met leuke knutselactiviteiten, kinderschminken, muziek en goede begeleiding is succes verzekerd!

Sinterklaasfeest in villa kabaal

Villa Kabaal is een prima plek om een kleinschalig Sinterklaas bedrijfsfeest te vieren. Twee mooie zalen zijn beschikbaar (aan elkaar geschakeld) en wij kunnen hierin maximaal 70-75 personen ontvangen (kinderen en ouders). Een Sinterklaasfeest in Villa Kabaal is volledig verzorgd. Inclusief horecapersoneel, kinderbegeleiders, versiering en uitgifte van drinken en eten.

vegetarisch / vegan / glutenvrij / lactosevrij

Wij kunnen de maaltijd/eet-elementen van uw bedrijfsfeest glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch of vegan maken. Dat doen wij in dat geval voor alle gasten of het kan als extra optie worden aangeboden.

In de rubriek “workshops voor kinderen” kunt u tevens een glutenvrije bakworkshop vinden. Voor actuele prijzen kunt u ons mailen. Meestal is dit gelijk aan andere arrangementen. Uitzondering zijn workshops en kookworkshops.

Staat het gewenste event niet vermeld?

Neem contact met ons op om verdere vragen te bespreken en laat met gebruik van ons creatieve input en ervaring, het door u gewenste event werkelijkheid worden.

nl_NLNL